در آستانۀ 22 بهمنماه، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی؛
آیین رونمایی از سایت و پوستر نخستین «جشنوارۀ جهانی نقاشی کودک» شهرداری کرمان برگزار شد
صبح امروز آیین رونمایی از سایت و پوستر نخستین دورۀ «جشنوارۀ جهانی نقاشی کودک» شهرداری کرمان برگزار و این رویدادِ جهانی آغاز شد.
به گزارش کرمانآنلاین، این آیین بهصورت مجازی با حضور مهدی جمالینژاد، معاون عمرانی وزیر کشور؛ علی زینیوند، استاندار کرمان؛ سیدمهران عالمزاده، شهردار کرمان؛ ویدا منتخب، نماینده یونیسف در ایران؛ مریم سلطانزاده، مدیر گروه آموزش یونسکو و محمد جهانشاهی، معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان و دبیر این جشنواره برگزار شد.
ضرورت دائمی کردن دبیرخانۀ جشنوارۀ جهانی نقاشی کودک
معاون عمرانی وزیر کشور در این آیین با گرامیداشت دهۀ مبارک فجر گفت: از استاندار کاربلد و فهیم و شهردار توانمند کرمان، برای اجرای این برنامه تشکر میکنم.
مهدی جمالینژاد افزود: کار شهرداریها فقط ساختوساز نیست؛ بلکه شهر یک موجود زنده است که هم روح دارد و هم جسم؛ بنابراین، باید در کنار پرداختن به جسم و کالبد شهر و توجه به معماری و شهرسازی آن، به روح شهر که شامل تعاملات فرهنگی و اجتماعی است، توجه کرد؛ چراکه این حوزه، بسیار با اهمیت و مهم است.
وی افزود: در ادارۀ شهرها اگر این دو بخش را جدا ببینیم، موفق نخواهیم بود؛ باید حتماً به دو بخش جسم و روح شهر توأمان پرداخت.
معاون عمرانی وزیر کشور ادامه داد: خوشبختانه شهرداریهای کشور نگاه خوبی به مقولههای اجتماعی و فرهنگی دارند و اینکه میبینیم شهرهای ما، دوستدار کودک، دوستدار محیط زیست و دوستدار شهر کتاب و شهرهای هوشمند شدهاند، نتیجۀ این نگاه خوب شهرداریهای کشور است و نشان میدهد شهرداران ما نگاه صِرف به مسایل عمرانی ندارند.
جمالینژاد با بیان اینکه از نگاه ارزشمندی که شهرداران شهرهای دوستدار کودک به حوزۀ کودکان دارند نیز، تشکر میکنم، گفت: این اقدام خوب و ارزشمند شهرداری کرمان، به رشد خلاقیت کودکان بهعنوان آیندهسازان کشور کمک میکند.
معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد ارزشمندِ جهانی، فرصتی برای تمرین خودباوری و خوداِتکایی کودکان است و یکی از کارکردهایی که این جشنواره را متفاوت میکند، معرفی کودکان خلاق و نوآور خواهد بود.
وی پیشنهاد داد یک لوح «دست خلاق» برای این جشنواره در نظر گرفته شود و در کنار کودکان برنده جشنواره، به کودکان خلاق و نوآور اهدا شود؛ چراکه خلاقیت، عاملی بسیار مهم در رشدِ توانایی افراد و جامعه است.
معاون وزیر کشور بیان کرد: در کنار ایجاد یک فضای رقابتی مثبت بین کودکان خلاق و هنرمند، باید تمدن ایرانی و اسلامی و شهر میزبان این جشنواره را نیز به جهانیان نشان دهیم تا مردم سراسر دنیا با فرهنگ و تمدن و اتفاقات میمون تاریخ کشور و اصالت و فرهنگ ما در مقایسه با فرهنگهای خلقالساعۀ دنیا آشنا شوند.
جمالینژاد بر اجرای برنامههای جنبی نیز تأکید کرد و گفت: از آنجاکه در حال حاضر، جهان درگیر بیماری کووید 19 شده و کودکان و خانوادهها مدتهاست که در خانه ماندهاند و کمتر فعالیتهای جنبی دارند؛ باید برنامههای شاد و پُرشور و نشاط را برای آنها به خصوص طیف مخاطب این جشنواره اجرا کرد.
وی افزود: در حال حاضر که به خاطر کرونا، کودکان فرصت و فراغت بیشتری دارند و بیشتر با فضای مجازی در ارتباط هستند، نیاز است برنامههای شاد و مفرحی بهصورت مجازی برای آنها تدارک دیده شود.
معاون وزیر کشور بر ضرورت دائمی کردن دبیرخانۀ جشنواره نیز تأکید کرد و گفت: آماده هستیم از راهاندازی دبیرخانه دائمی این جشنواره حمایت کنیم؛ ضمن اینکه معتقدیم ثبت اینگونه جشنوارهها در تقویم ملی و بینالمللی بسیار مهم است و ضرورت دارد؛ چراکه میتواند بهعنوان یک میراث معنوی و فرهنگی، ماندگار شود.
جمالینژاد افزود: نیاز است تا شهرداریها و شوراهای شهر از هنرمندان حمایت کنند و با اینگونه برنامهها، به آموزش سبک زندگی، آموزش شهرنشینی و فرهنگ شهروندی، به کودکان بپردازند.
وی ادامه داد: درک ضرورتهای مدیریت شهری بسیار مهم است و باید این ضرورتها را در محورهای جشنواره گنجاند.
معاون وزیر کشور همچنین بیان کرد: از استاندار پُرتلاش و فرهنگی کرمان، شهردار کرمان که در کنار اجرای پروژههای عمرانی، از فعالیتهای فرهنگی نیز غافل نشدهاند و همچنین تمام دستاندرکاران برگزاری این جشنواره، قدردانی میکنم.
موضوعات فرهنگیاجتماعی، هویت و زیرساخت اصلیِ اقدامات شهرداریها
استاندار کرمان نیز که برای رونمایی از سایت و پوستر این جشنواره، در شهرداری کرمان حضور داشت، با تبریک دهۀ مبارک فجر گفت: از شورای اسلامی شهر، شهردار کرمان و همکاران ایشان که در برگزاری این جشنوارۀ بسیار خوب تلاش کردهاند، تشکر میکنم و امیدورام این رویدادها بتوانند بخش عمدهای از مسایل فرهنگی و هویتی ما را تجمیع و تقویت کند.
علی زینیوند، فلسفۀ وجودی کار شهرداریها را چندوجهی دانست و گفت: اگر مسئولیت شهرداریها بهخوبی تبیین نشود و به ابعاد دیگر مسئولیتشان در حوزۀ فرهنگی و اجتماعی نپردازند، ممکن است صرفاً به یک حوزۀ عمرانی، زیباسازی و نظافت شهرها تقلیل پیدا کنند؛ در صورتی که نقش فرهنگیاجتماعی شهرداریها بهدلیل حضوری که در دل شهرها و نقشی که در مواجهه با مردم دارند، بسیار برجسته است.
وی با بیان اینکه این اقدام شهرداری کرمان، بخشهای مغفول یا کمتر معرفیشدۀ فرهنگی در حوزۀ افکار عمومی را تقویت میکند، گفت: از شهردار کرمان و همکارانی که این ایده را رقم زدهاند، تشکر میکنم.
استاندار کرمان افزود: هدفی که در این رویداد تعریف شده، بسیار هوشمندانه است؛ نظام آموزشی ما علیرغم محتوای خوبی که دارد، ولی از کیفیت و نحوۀ آموزش خوبی برخوردار نیست
زینیوند ادامه داد: در دنیا، آموزشهای سنین کودکی، غیرمستقیم هستند، اما در کشور ما تحت تأثیر نظام آموزشیای که دارای نواقصی است، آموزش تئوری و مستقیم را در دستور کار قرار میدهیم که چندان تأثیری بر ساخت شخصیت فرهنگی و اجتماعی کودکان نمیگذارد.
وی با بیان اینکه آموزشهای ما، حرفهای، هدفمند و متناسب با سن و فطرت کودکانمان تعریف نشده است، گفت: این موضوع، تهدید دیگری است که کودکان ما با آن مواجه هستند و نقصی است که در آموزشهای ما وجود دارد.
استاندار کرمان افزود: ازسوی دیگر، فضای تأثیرگذار، پُرمخاطب و پُرنفوذ مجازی، امروزه زندگی را جهانی کرده است؛ بنابراین، نمیتوانیم صرفاً هویت خود را براساس شیوههای سنتی به کودکان آموزش دهیم و بشناسانیم.
زینیوند ادامه داد: وقتی چنین اتفاقی بیفتد و ما از تکنولوژی عقب باشیم، کودک در ذهن خود، یک فضای ذهنی از رفتار والدین و جامعه را به نحوی تصور میکند و فضای مجازی که به او آموزش میدهد، بهگونهای دیگر عمل میکند؛ به همین دلیل، کودکان، دچار تزلزل شخصیت و پارادوکس میشوند.
وی تصریح کرد: اگر به این مسأله توجه نکنیم، نسل آینده، نسلی متزلزل، چندوجهی و پارادوکسیکال و متضاد خواهد بود.
استاندار کرمان بیان کرد: بنابراین، میتوانیم به کمک فضای مجازی و برگزاری چنین رویدادها و جشنوارههایی، اقدامات مؤثری انجام دهیم و با زبان زیبای نقاشی و هنر، با همۀ دنیا صحبت کنیم و در کنار تبادلِ بخشی از هویت عام بشریت، زیباییهای فرهنگ و هویت ایرانیاسلامی خود را نیز با دنیا به اشتراک بگذاریم و بهجای اینکه گیرنده و متأثر مطلق باشیم، اثرگذار باشیم.
زینیوند افزود: این تعامل، هم فرهنگ غنی، جذاب و اصیل ما را به دنیا معرفی میکند و هم فرزندان ما را قوی و با ایده و هویت پرورش میدهد تا در زندگیِ آیندۀ خود و آیندۀ کشور، نقش مؤثری ایفا کنند.
وی این رویداد را بسیار خوب، علمی و حرفهای دانست و در عین حال بیان کرد: البته در برگزاری این رویداد باید از تجارب مهم و موفق دنیا نیز استفاده شود.
استاندار کرمان تأکید کرد: این رویداد باید در سالهای آینده بهعنوان یک رویداد بالنده، مهم و اثرگذار که در کشور و دنیا نفوذ دارد، دیده شود.
زینیوند افزود: همچنین باید ظرفیت و استعدادهای شهرِ زیبای کرمان، همراه با آداب و سنن این کهندیار، از زبان هنر به سایر نقاط کشور و دنیا معرفی شود؛ ضمن اینکه براساس نگاههایی که از بیرون به این شهر و این رویداد میشود، میتوان تغییراتی را در نوع نگاه به کرمان ایجاد کرد.
وی ادامه داد: از نظر من کارهای فرهنگیاجتماعی، اولویت و زیرساخت هستند و سایر فعالیتهای در حوزۀ مدیریت شهری، میتوانند تحت تأثیر زیرساختهای هویتیِ فرهنگیاجتماعی باشند.
استاندار کرمان بیان کرد: خوشحالم اولین حضور من در شهرداری کرمان، بهدلیل اجرای این رویداد فرهنگی، هنری و اجتماعی است.
زینیوند افزود: امیدورایم روزی برسد که هویت و زیرساخت اصلیِ اقدامات شهرداریها، موضوعات فرهنگیاجتماعی و ایجاد نشاط و شادی در نسل جوان، کودکان و شهروندان باشد.
جشنوارهای با محورها و موضوعات شهری و شهروندی
شهردار کرمان نیز در این آیین با گرامیداشت ایامالله دهه فجر، با بیان اینکه خوشحالیم امروز این جشنواره با رونمایی از سایت و پوستر، در ایامالله دهه فجر آغاز بهکار میکند، گفت: از استاندار کرمان که به مناسبت این آیین در شهرداری کرمان حضور پیدا کردند، تشکر میکنم.
سیدمهران عالمزاده با بیان اینکه از آقای جمالینژاد، معاون وزیر کشور نیز که به این رویداد اهمیت دادند و در این رویداد شرکت کردند و از سایر اشخاصی که برای برگزاری این رویداد تلاش کردند، سپاسگزاری میکنم، گفت: همچنین از اعضای محترم شورای سیاستگذاری و کسانی که در برگزاری این رویداد جهانی همکاری کردند، قدردانی میکنم.
وی بیان کرد: برگزاری چنین رویدادی در سطح جهانی، به همکاری بسیاری از نهادها و دستگاهها نیاز دارد که در این راستا از وزارت کشور، سازمان شهرداریهای کشور، دفتر منطقهای کودکان یونیسف، کمیسون ملی یونسکو، صندوق حمایت از کودکان یونیسف، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت گردشگری، سازمان جهانی جهانگردی و وزارت امور خارجه که همگی دستبهدست هم دادند تا همکاران ما در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان بتوانند این رویداد را بهخوبی برگزار کنند و ما شاهد برگزاری یک رویداد با کیفیت باشیم، قدردانی میکنم.
شهردار کرمان با بیان اینکه از شروع بیماری کووید 19 تاکنون، عموماً بچهها و خانوادهها در خانهها حبس شدهاند و ارتباطات و تعاملات اجتماعی از شکل انسانمحور و حضوری، کمرنگ شده و به سمت مجازی رفته است، گفت: به همین دلیل، تصمیم گرفتیم با برگزاری این رویداد، شور، نشاط و شادی را در جامعه ایجاد کنیم؛ ضمن اینکه شهرمان کرمان را نیز به دنیا بشناسانیم.
عالمزاده افزود: با توجه به اینکه کرمان، پایلوت شهر دوستدار کودک است و باید در این حوزه کارکند، با همافزایی مضاعف سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان و دبیرخانه شهر دوستدار کرمان، این جشنواره با موضوعات مرتبط با شهر و شهروندی، طراحی شد.
وی ادامه داد: واقعیت این است که اگر بچهها به خانه، محله و شهر خود تعلق خاطر داشته باشند، قطعاً نسل آینده، تعلق خاطر مطلوبی به شهر خواهد داشت و این مهم اتفاق نمیافتد؛ مگر اینکه توجه کودکان را به این مهم جلب کنیم.
شهردار کرمان با بیان اینکه قرار است با همکاری آموزش و پرورش، این جشنواره بهصورت ویژه، کودکان کرمانی را درگیر کند و برای آنها شادی و نشاط را به ارمغان آورد، گفت: همچنین در تلاش هستیم در سطح ملی و جهانی نیز، با ارتباط و تعامل و به اشتراکگذاری آثار، شهر کرمان را به همۀ کسانی که در این رویداد شرکت میکنند، معرفی کنیم.
عالمزاده افزود: این جشنواره، محورها و موضوعات شهری و شهروندی دارد و بهگونهای سیاستگذاری شده که به شهر پرداخته شود.
شهردار کرمان همچنین از اعضای شورای اسلامی شهر کرمان که از برنامههای شهرداری حمایت میکنند، بهویژه کمیسیونهای مرتبط با این رویداد، تشکر کرد.
بینش منحصربهفرد کودکان، دیدگاههای مهمی را ارائه میدهد
ویدا منتخب، مدیر بخش مشارکت دفتر یونیسف ایران نیز در این آیین، پیام خانم «مندیپ اوبرایان»، نماینده صندوق کودکان سازمان ملل متحد در ایران (یونیسف) را به مناسبت برگزاری این جشنواره قرائت کرد:
در این پیام ضمن تشکر از شهرداری کرمان بهدلیل برگزاری جشنوارۀ جهانی نقاشی کودک، آمده است: «در شرایط فعلی که همهگیری کووید19 و نیاز به رعایت پروتکلهای بهداشتی، زندگی کودکان را با تغییرات اساسی مواجه ساخته است، برگزاری این قبیل برنامههای فرهنگی و هنری میتواند با ایجاد فضایی سالم، باعث تقویت استعدادها و مهارتهای مختلف کودکان گردد و همچنین به همۀ مسئولان کمک کند تا آرا و نظرات کودکان نسبت به اجتماع و محیط زیست خود را که در نقاشیهای آنها منعکس شده است، بهتر درک کنند.
همچنین انتخاب شهر کرمان بهعنوان یکی از 12 شهر پایلوت دوستدار کودک یونیسف را خدمت جناب آقای دکتر زینیوند، استاندار محترم کرمان و جناب آقای مهندس عالمزاده، شهردار محترم کرمان و همچنین تمام مسئولان مرتبط تبریک عرض میکنم. امیدوارم بهزودی شاهد نتایج مثبت اقدامات در این زمینه باشیم تا فرزندان عزیزمان در فضایی سالمتر، شادتر و امنتر زندگی کنند.
ابتکار شهرهای دوستدار کودک در سال 1996 آغاز شد تا در جهانی که بهصورت فزاینده به سمت شهریشدن پیش میرود، مسئولان و ذینفعان مختلف و مهمتر از همه، خود کودکان را گرد هم آورد تا از پاسخگویی به نیازهای کودکان در شهرها و اجتماعات محلی، اطمینان حاصل نمایند.
عنوان این مسابقه که «از خانه تا کهکشان» است و همچنین گروه سنی 5 تا 15 سال آن، به کودکان و نوجوانان امکان میدهد تا به طیف وسیعی از موضوعات مورد علاقه خود پرداخته و راهحلهایی را برای مشکلاتی که در محیط اطرافشان میبینند؛ ازجمله آلودگی و تخریب محیط زیست، ترافیک، مدیریت زبالهها و بازیافت ارائه نمایند.
این مسابقه همچنین فرصتی را در اختیار شهرداری کرمان قرار میدهد تا به شهر از زاویه دید کودکان بنگرد و نظرات این گروه مهم از اجتماع را در تصمیمگیریهای خود لحاظ نماید. بینش منحصربهفرد کودکان، دیدگاههای مهمی را ارائه میدهد که در صورت نادیده گرفتن، از دست خواهند رفت.
مشارکت کودکان، عنصر اصلی در ایجاد و اجرای ابتکار شهرهای دوستدار کودک است. در شهر و جامعه دوستدار کودک، نیازها، اولویتها و صدای کودکان بخش لاینفک سیاستها، برنامهها و تصمیمهای عمومی خواهد بود.
یونیسف، با بیش از 20 سال تجربه در «ابتکار شهرهای دوستدار کودک» در مناطق و کشورهای گوناگون، در ایران در سال 1397 همکاری خود را با وزارت کشور در زمینه حمایت از شهر دوستدار کودک آغاز نمود. در مسیر این همکاری، با مشارکت فعال تمامی نهادهای مرتبط، شاهد پیشرفتهای قابل توجهی ازجمله انتخاب 12 شهر پایلوت دوستدار کودک یونیسف در تابستان امسال و همچنین اعطای نشان کاندیداتوری شهر دوستدار کودک یونیسف به اصفهان در هفته گذشته بودهایم که با حضور ذینفعان محترم صورت پذیرفت.
ما در ابتدای سفر خود برای مناسبتر کردن شهرها برای کودکان قرار داریم و مطمئن هستم که با ادامۀ این همکاریهای صمیمانه و ارزشمند، میتوانیم شادی و لبخند را برای کودکان بیشتری ازجمله آسیبپذیرترین کودکان به ارمغان آوریم.
در پایان برای همگی شما و کودکان عزیز در این مسابقه هیجانانگیز، آرزوی موفقیت مینمایم.»
نقش سازندۀ هنر برای یادگیری در حوزههای مختلف
در ادامه، مریم سلطانزاده، مدیر گروه آموزش یونسکو گفت: خوشحال هستم که امروز به نمایندگی از طرف دفتر یونسکو و سرپرست این دفتر در تهران، در این آیین شرکت میکنم.
وی افزود: از شهرداری کرمان، وزارت کشور، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دفتر یونسکو و دفتر یونیسف که در شرایط سخت کنونی برای برگزاری این برنامه تلاش کردهاند، سپاسگزارم.
سلطانزاده ادامه داد: شرایط ناشی از همهگیری بیماری کووید19، بیشازپیش نشان داد که خلاقیت، مهارتی اساسی برای مواجه با چالشهای امروز و فردای بشریت است
وی بیان کرد: با محدودیتهای پیشآمده برای جلوگیری از گسترش بیشتر کووید19 و تأثیرات کوتاهمدت و بلندمدت آن بر شرایط اجتماعی و اقتصادی جوامع، روشن است که خروج از شرایط سخت امروزی به سادگی و سرعت امکانپذیر نیست؛ بنابراین، ایجاد الگوهای جدید اجتماعی و اقتصادی برای حل مسایل و خلق جوامعی تابآورتر در برابر بحرانها نیاز است که در این میان، خلاقیت و نوآوری، اهرمی حیاتی برای رسیدن به این هدف هستند و لذا برای رسیدن به این اهداف، نیروی کار آینده باید تفکری خلاق و روحیۀ کارآفرین و توانایی خلق ایدههایی جدید و تطبیق با واقعیتهای در حال تغییر را در کنار آمادگی مادامالعمر برای یادگیری داشته باشد.
مدیر گروه آموزش یونسکو ادامه داد: هنر و اهرم هنر میتواند ابزاری کارآمد در این راستا باشد؛ بهعلاوه تنهایی در این شرایط اهمیت به روح و روان کودکان را دوچندان میکند و باز این هنر و خلاقیت است که میتواند فضایی برای ایجاد احساسات و مواجهه سالم کودکان با این شرایط داشته باشد.
سلطانزاده اظهار امیدواری کرد این جشنواره، فرصتی برای همکاری و تعامل بیشتر در آینده در حوزۀ آموزش هنر و فرهنگ باشد.
وی با اشاره به راهبردهای یونسکو در مورد آموزشهای هنر و نقش آن در پیشبرد هنر گفت: هنر، در همه نه، ولی در بیشتر فرهنگها بخش جداییناپذیر زندگی است.
مدیر گروه آموزش یونسکو افزود: خلاقیت با کار و یادگیری گره خورده و هنر این قابلیت را دارد که نقش سازندهای برای یادگیری در حوزههای مختلف ایفا کند.
سلطانزاده، به تنوع فرهنگی و هنری در ایران اشاره کرد و گفت: میتوانیم از تنوع گستردۀ فرهنگی و هنری کشورمان بهعنوان دریچهای برای احترام به تفاوتها و همزیستی نگاه کنیم.
وی با بیان اینکه مواجهه معنادار و عمیق با فرهنگ و هنر ایران در عین اینکه میتواند اولین قدم برای تقویت احساس هویت ملی باشد، میتواند زیربنایی محکم برای پرورش تواناییهای کودک در درک ارزش تفاوتهای انسانی و درک میراث هنری و فرهنگی و دانش عظیم بشر باشد، گفت: جشنواره جهانی نقاشی کرمان، قدمی مهم در این راستا و همچنین قدمی بزرگ در گسترش هنر در جامعه است.
مدیر گروه آموزش یونسکو افزود: این جشنواره میتواند با ایجاد فضای خلاقانه برای کودکان و همزمان، معرفی فرهنگ و تاریخ غنی کرمان، فرصتی برای همگرایی نیروهای فعال در حوزۀ کودک درجهت پرورش خلاقیت و نوآوری و مهمتر از آن، شنیدن صدای کودکان در برنامهریزیهای آتی شهر و کشور باشد.
سلطانزاده، بر آمادگی یونسکو برای حمایت از برنامههای گسترش و بهبود برنامهای فرهنگ و هنر تأکید کرد و خطاب به کودکان گفت: همچنین به همۀ کودکان میگویم که بیصبرانه، منتظر دیدن نقاشیهای شما هستم؛ چراکه دنیای فردا، با تلاش و خوشفکری شما، دنیای زیباتر و مهربانتری خواهد بود؛ پس، ما را از دیدن ایدههای منحصربهفردتان محروم نکنید.
وی اظهار امیدواری کرد این تلاش جمعی، آغازگر همکاریهای ماندگارتر درجهت توسعۀ فرصتهای یادگیری و تعامل در زمینۀ هنر با کودکان باشد.
لازم به ذکر است؛ در پایان این آیین، از سایت و پوستر نخستین «جشنوارۀ جهانی نقاشی» شهرداری کرمان رونمایی شد.
همچنین کودکان عزیز رده سنی بین 5 تا 15 سال از سراسر جهان، برای شرکت در «جشنوارۀ جهانی نقاشی کودک شهرداری کرمان» با موضوع «از خانه تا کهکشان»، میتوانند با مراجعه به سایت به آدرس: https://cipfk.com/ در این جشنواره شرکت کنند.